Om oss

Välkommen till Chokladorama – en oas för alla chokladentusiaster. Vår passion för finchoklad är kärnan i allt vi gör, och vi är här för att dela med oss av vår kunskap och kärlek till detta utsökta hantverk. Vi tror starkt på kvalitet, hållbarhet och den glädje som en perfekt bit choklad kan förmedla.

Bakom Chokladorama står vi, Anna och Erik, två chokladälskare som omvandlat vår hobby till en livsstil och profession. Anna, med sin bakgrund som konditor och chokladprovare, besitter en enastående förmåga att identifiera subtila smaker och guida dig genom chokladens komplexa värld. Erik, vår chokladmakare och inköpare, har rest världen över för att handplocka de finaste kakaobönorna och säkerställa att vårt sortiment ständigt är av högsta kvalitet.

Tillsammans har vi skapat Chokladorama som en plattform för gemenskap, utbildning och upplevelse. Vårt mål är att inspirera och lyfta fram chokladkulturen, och vi ser fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och upptäckter till likasinnade själar. Följ med oss på en resa där varje smak är en berättelse och varje chokladbit en möjlighet till en ny upplevelse.